3.3.08

Tere tulemast Naabrivalve blogisse!

Nüüd siis on naabrivalve interaktiivsena ka veebis. Lisaks paljuski esindusfunktsiooni kandvale koduleheküljele www.naabrivalve.ee, hakkame tänasest pisitasa käivitama ka naabrivalve oma blogi.

Milleks see blogi, küsite?

Aga ikka selleks, et turvalisuse pärast südant valutavaid aktiivseid inimesi meie ümber üha enam ühte köita ning anda meile kõigile võimalus omi mõtteid ja ideid ka teistega jagada.

Eesti Naabrivalve MTÜ on tänaseks juba üleriigilise haardega MTÜ kelle liikmeid leidub praktiliselt igas Eesti otsas. Meil on sõpru paljudes maades ja regioonides. Andke aga meie kommentaariumis aktiivselt teada, kuidas teil läheb! Mis oleks teie regioonis, piirkonnas, vallas, linnas, tänaval või majas see, millest teised tublid inimesed võiksid teada saada ning äkki isegi õppida?

Esialgu on blogi toimetajateks Lauri, Tiina ja Anne-Lii. Kui meie hulgas on veel erksa mõtte ja selge sõnaga kaasamõtlejaid, siis oleme enam kui rõõmsad lehe blogi toimetajate ringi laiendama. Andke endast aga teada ja küll meie juba ülejäänu eest hoolitseme!

Kommentaare ei ole: