19.12.08

Sauel võideldakse rehvivaraste vastu

Sauel asuvas naabrivalve sektoris saadi kiiresti jälile rehvivarastele. Kopeerin sektori vanema loal infokirja ka siia, ehk on kellelegi abiks!
Tiina Ristmäe
MTÜ Eesti Naabrivalve

Lp. Koondise 15 (Saue) naabrivalve sektori elanikud,
Mõned päevad tagasi parkis meie maja ees üks võõras auto. Politseiga kontakteerudes selgus, et see auto on politseile teada - sellega sõidavad ringi isikud, kes autodelt rattaid varastavad. Mõned meie maja elanikud pöörasid seejärel meie maja ees toimuvale erilist tähelepanu ning seda ka öösel. Samuti hoidis meie maja ümbruses toimuval silma peal politsei. Seekord lahkusid võimalikud vargad meie maja juurest "ilma saagita".
Vargad ei viinud kaasa küll meie maja elanike autode rattaid, kuid teada on, et nad viisid kaasa Kuuseheki tn ridaelamu eest parkival autol rehvid koos velgedega.
*Loo moraal - majanduslanguse ajal kõiksugu "kahtlaste sellide" tegevus hoogustub; kui näete meie maja ees pikalt parkimas võõraid autosid, siis võite julgelt sellest teavitada politseid. *
Ka nüüd oleks võinud kodanik, kes politseid teavitas, mõelda, et mis seal ikka, ju on kellelegi pikemaks ajaks külla tuldud.
Ning - sellistest tähelepanekutest tasub kindlasti teada anda ka korteriühistu juhatuse liikmete ning oma naabritele ehk naabrivalve sektori liikmetele.
Nädalavahetusel on plaanis ka maja külgedele paigaldada naabrivalve infotahvlid lisaks nendele, mis maja otstesse on paigutatud.
Lugupidamisega,
Kaimo Käärmann-Liive
Koondise 15 naabrivalve sektori vanem

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Võiks ju siis ka auto margi ja nr avalikustada.