7.7.08

Politsei on konkreetne!

Kuulasin täna hommikul Põhja Politseiprefektuuri ülemkomissari Kristian Jaani intervjuud (kuula). Küsiti kommentaari nädalavahetusel toimunud raskete liiklusõnnetuste kohta. Lõpuks ütles politsei välja kindlalt ja konkreetselt - inimesed, mõelge ja hoolige ometi! Millegipärast tundub, et peale järjekordset raskete tagajärgedega õnnetust vaadatakse kohe politsei poole, et kus teie siis olite? Aga vähe räägitakse inimese enda vastutusest ja kohustustest. Minule tundub, et ka politsei ise on sellele vähe tähelepanu pööranud, pigem selgitatakse, miks patrull parasjagu mujal oli. Täna hommikune intervjuu andis aga konkreetse sõnumi, õnnetusi põhjustavad inimesed ja inimesed saavad neid ka ära hoida.

No kus on selle inimese mõistus, kes lubab oma autosse 8 inimest, kas siin peab ka politseil süüd otsima, et miks nad ei näinud?

Kui me Biškekis olime, siis mõtlesime, et Eesti liiklus on täitsa normaalne VÕRRELDES Kõrgõstani omaga, aga samas, milleks võrrelda? Me elame Eestis ja meil peab olema siin normaalne liigelda, ei aita eriti see, et mujal on veel hullem.

Hoolivust ja mõistust soovides head suve jätku!

Kommentaare ei ole: